Copyright 2010  http://www.gratiskrassen.eu

Deel met vrienden:

Sitemap:

Gratis Krassen

Ontvang ruim €50 aan Gratis Krasloten | Ga gratis krassen!

ScratchMania - €7 gratis

ExtraSpel - €5 gratis

Winspark - €5 gratis

PrimeSlots  - €5 gratis

Game Lobby Scratch2cash

Uitleg met betrekking tot gratis krassen

Waarom krijgen nieuwe spelers €5 gratis om te krassen

 

De aanbieders van online krasloten begrijpen dat mensen niet snel zelf geld willen inzetten op iets dat ze nog niet kennen. En spelen om speelgeld/nepgeld is natuurlijk niet spannend. Het wordt namelijk pas spannend als je echt iets kunt winnen. Vandaar dat de aanbieders van online krasloten dus hebben besloten om nieuwe spelers gratis geld te geven om de spellen uit te proberen.

 

Voorwaarde van het gratis krasgeld is wel dat je niet meteen kunt laten uitbetalen. Anders zouden er misschien wel mensen zijn die niet eens gaan krassen, maar meteen de €5 laten uitbetalen. En dat is uiteraard niet de bedoeling.

Om uit te kunnen laten betalen moet je eerst meerdere krasloten hebben geprobeerd. Mocht je echter een grote prijs winnen en langere tijd hebben gespeeld dan is het wel mogelijk om dit geld uit te laten betalen.

 

Het is wel zo dat je maximaal één keer per aanbieder €5 gratis krijgt om te krassen. Je kunt dus niet meerdere accounts aanmaken. Ook niet als je dit op naam doet van verschillende personen.

 

Meer uitleg met betrekking tot online krassen

Hoe werken de online kraslotspelletjes en wanneer win je een prijs

 

Alle aanbieders van online krasloten bieden jou tientallen verschillende kraslotspelletjes. Net als bij echte krasloten kun jij zelf kiezen welk spel/kraslot jij wilt spelen.

 

Nadat je een account hebt aangemaakt kom je in de zogenaamde krasloten-lobby terecht. Hier zie je heel veel verschillende spellen waaruit jij kunt kiezen.

 

Voorbeeld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt simpel een spel selecteren door erop te klikken. Als je op een spel klikt ga je rechtstreeks naar dit spel toe en kun je kijken of dit spel jou leuk lijkt.

Als je besluit te spelen kun je de inleg bepalen en gaan krassen.

 

De meeste spellen werken net als gewone krasloten. Dit houdt in: 3 keer hetzelfde bedrag en/of plaatje en je wint! Als je wint wordt het geld meteen opgeteld bij jouw huidige tegoed. Dit tegoed kun je altijd links onderin bekijken.

 

Lobby van aanbieder online krasloten.

Hier kun je kiezen uit heel veel verschillende spellen.